Neviem vsak ako ostatny, ale ja ked otvorim pouzity tlmic, nemam v nom bublinky. Bolo potrebne sa pohrat s O kruzkami. Ci je to dobre alebo nie, ukaze cas. Som krvavy zaciatocnik, v rukach mam nasr@te, mam len hmliste ponatie co s cim suvisi, taxa ucim
ked otvoris tlmic a nemas tam bublinky, to neznamena, ze ich tam nemas pocas jazdy
vzduch je lahsi ako olej, preto ho najdes hore _________________ Maezumi Style
Zaregistrovaný od: 24. 03. 2009 Príspevky: 16 Bydlisko: BA
Status:
Zaslal: pia 30. júl, 2010 9:45 Predmet:
ked sa tak divam z okna, myslim, ze na zajtra by ste si vsetci mali miesto reboundu skor vymysliet, kde na tie auta namontujete vrtule a plavaky.. _________________ je veľmi ťažké byť idiotom, pretože dnes je priveľká konkurencia..
Neviem vsak ako ostatny, ale ja ked otvorim pouzity tlmic, nemam v nom bublinky. Bolo potrebne sa pohrat s O kruzkami. Ci je to dobre alebo nie, ukaze cas. Som krvavy zaciatocnik, v rukach mam nasr@te, mam len hmliste ponatie co s cim suvisi, taxa ucim
Ja ked otvorim tlmic tak tiez v nom nemam bublinky, ale pri jazde tam su. Teoreticky sa rebound da nastavit aj na emulzivnych tlmicoch. Nalejem do tlmicu olej tak do pol a bude mozno 10 %. Nalejem do tlmica maximum oleja a bude 90 % na nejaku chvilku.
Ak mate niekto v tych offroad tlmicoch gumovu capicku pre vzduch tak sa to da normalne nastavit. _________________
Časy uvádzané v GMT + 1 hodina Choď na stránku Predchádzajúci1, 2
Strana 2 z 2
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre