Zaregistrovaný od: 11. 10. 2006 Príspevky: 197 Bydlisko: BA
Status:
Zaslal: st 28. júl, 2010 16:27 Predmet:
nechcem ti kazit radost, ale CE-4ku podvozok som pred cca mesiacom predal asi za tretinu tvojej poslednej "akciovej ceny"
Isto, nedaval som k tomu ovladac ani baterky... ale aj tak.
PS- aby si nehovoril ze ti len kazim kseft, dam vediet chalanom ktorym som to predal, lebo viem ze zhanali dalsi na nahradne diely _________________ RC Drift Team
www.rcdrift.sk
Tak keby som predaval ten podvozok samostatne, tak by to urcite stalo minimalne o polovicu menej, ale len podvozok ma stal 100€ novy a vysielacka + servo dalsich 100€ + karoseria a baterky nejakych 60€ a na to kolko krat s nim bolo jazdene, je myslim 110€ dobra cena...
Zaregistrovaný od: 11. 10. 2006 Príspevky: 197 Bydlisko: BA
Status:
Zaslal: pia 30. júl, 2010 8:45 Predmet:
tak potom hej, akurat v povodnom prispevku o karoserii nie je rec Nebyt toho ze som to spoznal podla fotky, nevedel by som ani co predavas. (je to Carson, typ CE-4)
drzim palec, CE-4 je dobre auto na zabavku a jazdenie si... uprimne, na preteky to nie je, ani na drift, ale ak niekto hlada odolne sasi na rally ci lahky teren, je to to prave. (prednu napravu maju pevnejsiu a odolnejsiu ako TT-01) _________________ RC Drift Team
www.rcdrift.sk
Nemôžete odosielať novú správu do tohto fóra Nemôžete odpovedať na správu v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre